‹ Terug naar het overzicht

Renate van de Ven versterkt het team van Pouderoyen

Sinds 1 februari j.l. is Renate van de Ven het team van Pouderoyen Compagnons komen versterken als senior adviseur ruimte en milieu.

Renate houd zich bezig met gebiedsontwikkelingen, voornamelijk in het landelijk gebied. 

Ze is als projectleider, adviseur en opsteller van ruimtelijk plannen betrokken geweest bij diverse integrale herzieningen van bestemmingsplannen buitengebied en bestemmingsplannen voor onder andere landgoederen, campings en andere recreatieve bedrijven, omschakeling agrarische bedrijven, ruimte -voor-ruimte woningen. Hierin vormde het verbinden van de ruimtelijke ordening met milieu en bouwen een belangrijk aspect.

In het landelijk gebied ligt haar expertise, maar ook haar passie. “Het platteland is volop in beweging en de grote mix aan onderwerpen, en vaak tegenstrijdige belangen, blijft me boeien”.

In haar loopbaan heeft ze aan alle kanten van de tafel gezeten: gedetacheerd bij de gemeente als projectleider, adviseur van gemeentes namens het stedenbouwkundig bureau en adviseur van commerciële partijen. Hierdoor kan ze zicht goed inleven in zowel de belangen van de overheid als de ondernemers en particulieren en spreek ze hun taal.

Met haar flinke dosis enthousiasme en een persoonlijke benadering probeert ze aan de hand van de diverse belangen een route te bepalen waarmee ze haar klant vooruit kan helpen.

Wilt u als gemeente, ondernemer of particulier een advies op maat voor een ontwikkeling in het buitengebied? Neem dan contact op Renate. 


Meer informatie?
Mevr. Drs. R. (Renate) van de Ven 06 - 14 70 15 17
Senior adviseur Ruimtelijke ordening en milieu renate.vd.ven@pouderoyen.nl

Auteur:
SecretariaatPouderoyen.nl maakt gebruik van cookies. Sluit deze melding