‹ Terug naar het overzicht

Arjan Somsen versterkt het team van Pouderoyen

Per 1 september j.l. is Arjan Somsen het team van Pouderoyen Compagnons komen versterken als landschapsarchitect.

De kracht van Arjan is zijn veelzijdigheid binnen het vakgebied. De wereld van de landschapsarchitectuur en ruimtelijke ordening is voor hem dan ook bekend terrein. Arjan heeft jarenlange ervaring op het gebied van (integraal) landschapsontwerp, ruimtelijk advies en projectleiding (kleine en middelgrote projecten), in opdracht van overheden en marktpartijen. Deze combinatie zorgt ervoor dat projecten bij hem in goede handen zijn. Arjan ontwikkelt concepten en visies, ontwerpt, tekent en onderzoekt. Het zwaartepunt van projecten waaraan hij werkt/ heeft gewerkt zijn initiatieven in het landelijk gebied: waaronder  (nieuwe) landgoederen, functieveranderingen, erfinrichtingsplannen, maar ook landschappelijke inpassing droge infrastructuur en natuurontwikkelingsprojecten. Zo is hij recentelijk betrokken geweest bij de landschappelijke advisering en GIS-werkzaamheden voor Programma Stroomlijn IJssel in opdracht van Rijkswaterstaat en diverse landschapsplannen voor provinciale wegen. Binnen meer stedelijke gebieden heeft hij diverse ontwerpen en beplantingplannen vervaardigd voor  openbare ruimtes en parken.

Voorbeelden van producten die hij kan verzorgen zijn haalbaarheidsonderzoeken, principeverzoeken, (bijdragen aan) ruimtelijke onderbouwingen, landschapsontwerpen, visualisaties, cartografie, massa studies en eenvoudige 3D modellen. Hij werkt daarbij graag samen met stedenbouwkundigen, planologen en inhoudelijk specialisten om tot goed onderbouwde plannen te komen. 

Arjan is in staat ruimtelijke vraagstukken scherp te analyseren, tot de essentie terug te brengen en te vertalen naar doeltreffende oplossingen. Met veel enthousiasme,  een gezonde dosis ambitie, creativiteit en een persoonlijke benadering, brengt hij uw project een stap verder richting uitvoering, via aansprekende beelden en toelichtingen. Binnen projecten treed hij regelmatig op als gesprekspartner van opdrachtgevers, overheden en belanghebbenden.

Wilt u als opdrachtgever (landschappelijk) ontwerp en advies op maat en met een persoonlijke aanpak? Neem dan contact op met Arjan. 


Meer informatie?
Dhr. Ir. A. (Arjan) Somsen 06 - 12 53 98 15
Landschapsarchitect arjan.somsen@pouderoyen.nl

Auteur:
SecretariaatPouderoyen.nl maakt gebruik van cookies. Sluit deze melding