‹ Terug naar het overzicht

Vacatures: Ervaren landschapsarchitect en een (startende) landschapsontwerper

Pouderoyen Tonnaer is op zoek naar een ervaren landschapsarchitect en een (startende) landschapsontwerper

De komende jaren staat er veel op het spel. De transitie naar een hernieuwbare energievoorziening, de enorme woningbouwopgave, de zoektocht naar nieuwe vormen van landbouw, de bescherming tegen hoogwater – zomaar een greep uit de opgaven die ons te wachten staan.Het is aan de adviseurs en ontwerpers van Pouderoyen Tonnaer om de ruimtelijke consequenties van deze ‘grote verbouwingen’ in goede banen te leiden. Elke dag weer zetten zij zich in voor een duurzame inrichting en aantrekkelijke vormgeving van onze steden en landschappen. Dit doen zij met kennis van zaken, in teams van verschillende disciplines en met oog voor het economische, maatschappelijke en politieke krachtenveld.Om dit werk nog beter te kunnen doen, vraagt Pouderoyen Tonnaer Nijmegen om versterking. We zijn op zoek naar een senior landschapsarchitect en een (startende) landschapsontwerper.

Ontwerponderzoek en verbeeldingskracht zijn de voornaamste vaardigheden van een senior landschapsarchitect. Jij bent binnen het projectteam het creatieve brein: je doorgrondt uiteenlopende situaties, hebt grip op complexe vraagstukken, legt onvermoede verbanden, bedenkt originele oplossingen en maakt inspirerende en uitvoerbare ontwerpen. De presentatie van die ontwerpen, met wervende schetsen en gebaseerd op gedegen verhalen, is bij jou in goede handen. Als lid van het projectteam geef je niet alleen invulling aan de bestaande orderportefeuille, maar draag je ook zorg voor het binnenhalen van nieuw werk.Voorwaarden: een masteropleiding tot landschapsarchitect (Wageningen University, TU Delft, Academie van Bouwkunst Amsterdam) en minimaal 5 jaar werkervaring als landschapsarchitectonisch adviseur.

De (startende) landschapsontwerper ondersteunt als projectmedewerker het ontwerpproces. Dit vergt vaardigheden op het gebied van analysetechniek, ontwerpuitwerking en verbeelding (in het platte vlak, 3D en renderings). Voor dit laatste is kennis van actuele software cruciaal.Voorwaarde: je hebt een opleiding afgerond als landschapsarchitect of landschapsontwerper master of bachelor-niveau).

Wij bieden: Veel ontwikkelingsmogelijkheden; een uitstekende werksfeer; enthousiaste en ambitieuze collega’s; prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt één van deze profielen je aan? Stuur dan vóór 7 februari a.s. een brief met cv naar info@pouderoyen.nl. Heb je vragen, of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Leander van Berkel. Algemene informatie over ons bedrijf vind je op pouderoyen.nl.

ACQUISITIE N.A.V. DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD


Meer informatie?
Dhr. ir. L.A.W (Leander) van Berkel bnt 06 - 22 09 94 94
Landschapsarchitect leander.v.berkel@pouderoyen.nl

Auteur:
SecretariaatPouderoyen.nl maakt gebruik van cookies. Sluit deze melding